MAI_1920x650

Make an IMPACT!

Succes moet je vieren en dat doen we met de Make an IMPACT! campagne.
We see the potential in Suriname… Met het Telesur Nationaal Breedband Project zijn we het afgelopen jaar gestart om het verouderde koper netwerk te vervangen met glasvezel. De vernieuwde bekabeling zal voor de komende 30 jaar de sociaalmaatschappelijke mogelijkheden voor de totale gemeenschap vergroten…

So, we want YOU to make an IMAPCT!
We zien de potentie in talenten, creaties, vakkundigheid en kennis van Surinamers. Wij willen met het Telesur Nationaal Breedband Project bijdragen aan je groei zoals:

  • Onze Olympisch zwemmer, Renzo Tjoen A Joe, die zich committeert om Suriname positief neer te zetten op de Olympische Spelen in Japan in 2020.
  • Sieradenmaakster en Natural Hair stylist, Malika Tam, die geloofd in de schoonheid van de vrouw.
  • De Kathak danseres, Kaveesha Basgiet, die haar dans met liefde deelt met de rest.
  • Onze Caribbean Next Top Model 2017 runner up , Dapne Veldkamp, die bewijst dat Suriname ook aan top van de model industrie kan staan.
  • Onze Miss Effort 2017 en Miss Eco International 2018, Kimberley Naarendorp, die Suriname met trots vertegenwoordigde en titels als best personality, overall preformance en best behavior won.

Ook binnen onze Telesur famiri zien wij potentie and we believe that if we merge our strengths together… We will MAKE AN IMPACT!Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!