Klantenservice: 4G+ LTE

Hoe weet ik of mijn mobiele telefoon de supersnelle 4G+ LTE-verbinding van Telesur ondersteund?

Android-telefoons
Ga naar Instellingen -> Mobiele netwerken en tot slot naar Netwerkmodus/Type. Als uw telefoon de optie heeft om een 4G/ LTE-modus te selecteren, kunt u op uw telefoon genieten van 4G LTE-services.

iPhone-telefoons
Ga naar Instellingen -> Netwerkmodus -> Mobiele data opties. Als u de optie "Activeren 4G LTE" in de lijst ziet, kunt u op uw telefoon genieten van 4G LTE-services.

Windows-telefoons
Gebruikers van Windows-telefoons moeten klikken op Instellingen, Cellular + Sim en vervolgens de hoogste verbindingssnelheid aanvinken. Als u 4G LTE in de lijst ziet verschijnen, is uw telefoon 4G LTE ingeschakeld.

Bekijk ook

De gehanteerde koers is US$ 1 : SRD29.348

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form