BEKENDMAKING OPENBARE AANBESTEDING

24-08-2020

BEKENDMAKING

OPENBARE AANBESTEDING

 

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname (TELESUR) nodigt hierbij leveranciers uit deel te nemen aan een openbare aanbesteding welke zal plaatsvinden voor:

“Het leveren, installeren en in bedrijfstellen van klimaatinstallaties ten behoeve van verschillende bedrijfslocaties”

 

Bestek: Ref.nr.: PROV/18/20 Klimaatinstallaties Telesur Algemeen

                    

Bestek en voorwaarden

Voor het verkrijgen van het bestek en de voorwaarden kunnen belangstellenden zich vanaf maandag 24 augustus t/m zondag 30 augustus 2020 aanmelden via de hiernavolgende link:

https://aanbestedingen.telesur.sr

Op de website zal er vervolgens voor de optie (button) “Klimaat Algemeen” gekozen moeten worden. Voor het inloggen is er een Google-account vereist. Bij de aanmelding dient er een aanmeldingsformulier te worden ingevuld. Na screening van de aanmeldingen zullen, bij een positieve beoordeling, het bestek en de voorwaarden via e-mail worden gestuurd naar de daarvoor in aanmerking komende belangstellende(n).

 

Inschrijving op de aanbesteding

De inschrijving door middel van een offerte zal zowel in hardcopy als softcopy opgestuurd moeten worden. De hardcopy en softcopy (met behulp van een USB jump drive) zullen in een gesloten enveloppe, gericht aan de Commissie Aanbesteding, moeten worden ingediend op het kantoor van Telesur aan de Tweede Rijweg no. 34 op de afdeling Provisioning. Dit kan op maandag 21 september 2020 van 10:30 a.m. tot en met 12.00 a.m. Op dezelfde dag, maandag 21 september 2020, zullen de ontvangen aanbiedingen om 12:05 n.m. in een aanbestedingsvergadering worden geopend.

 

Contact

Voor nadere informatie met betrekking tot deze aanbestedingen kan contact worden gemaakt met de Commissie Aanbesteding van Telesur via het e-mailadres commissie.aanbesteding@telesur.sr.

 

 
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form


Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!