Openbare aanbesteding Oud Inkoop Gebouw

15-08-2020

Het Telecommunicatiebedrijf Suriname (TELESUR) nodigt hierbij leveranciers uit deel te nemen aan een openbare aanbesteding welke zal plaatsvinden voor  :

“Het verrichten van bouwkundige werken ten behoeve van het Telesur Oud Inkoop Gebouw (aan de Tweede Rijweg no. 34)”

 

Bestek: Ref.nr: PROV/19/20

 

Bestek en voorwaarden

Voor het verkrijgen van het bestek en de voorwaarden kunnen belangstellenden zich vanaf  zaterdag 15 t/m zaterdag  22 augustus 2020 aanmelden via de hierna volgende link:

https://aanbestedingen.telesur.sr

Op de website zal er vervolgens voor de optie (button) “RENOVATIE GEBOUW” gekozen moeten worden. Voor het inloggen is er een Google account vereist. Bij de aanmelding dient er een aanmeldingsformulier te worden ingevuld. Na screening van de aanmeldingen zullen, bij een positieve beoordeling, het bestek en de voorwaarden via e-mail worden gestuurd naar de daarvoor in aanmerking komende belangstellende(n).

 

Inschrijving op de aanbesteding

De inschrijving door middel van een offerte zal zowel in hardcopy als softcopy opgestuurd moeten worden. De hardcopy en softcopy (met behulp van een USB jump drive) zullen in een gesloten enveloppe, gericht aan de Commissie Aanbesteding, moeten worden ingediend op het kantoor van Telesur aan de Tweede Rijweg no. 34 op de afdeling Provisioning. Dit kan op vrijdag 11 september 2020 van 08:00 a.m. tot en met 10.00 a.m. Op dezelfde dag, vrijdag 11 september 2020, zullen de ontvangen  aanbiedingen om 10:05 a.m. in een aanbestedingsvergadering worden geopend.

 

Contact

Voor nadere informatie met betrekking tot deze aanbesteding kan contact worden gemaakt met de Commissie Aanbesteding van Telesur via het e-mailadres commissie.aanbesteding@telesur.sr.

 
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form


Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!