Telesur doneert

22-05-2020

Telesur heeft op 21 mei 2020, een partij van 1000 chirurgische mondkapjes overhandigd aan de Intensive Care Unit van het AZP. Deze donatie heeft Telesur met ondersteuning van Huawei kunnen realiseren.
De mondkapjes zijn in ontvangst genomen door Navin Ramdhani, Anesthesioloog-Intensivist van het AZP, bijgestaan door Rosita Bihariesingh, cardio-anesthesit en Sharmila Bhaggoe, IC-verpleegkundige. De geste is onderdeel van het CSR gezondheidsprogramma van Telesur, dat vooral in het kader van de Covid-19 pandemie is geïntensiveerd.

Telesur heeft eerder ondersteuning verleend aan het BOG met het opzetten van de hotline 178 en 019 van het AZP. Voor een effectieve afhandeling zijn deze nummers ondergebracht bij onze call center, Webhelp.

Ook heeft Telesur het BOG en de PAHO ondersteund met het pro Deo verzenden van public health announcements via sms en het gratis uitzenden van COVID-19 informatiefilmpjes via ATV.

Verder heeft Telesur Srd 800.000,- gedoneerd aan Su4Su, welke fondsen vergaart voor de ondersteuning van de gezondheidssector.

 Telesur _doneert

 
Prijzen zijn aan verandering onderhevig.
Contact Ons
Klantenservice
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.Gelijk antwoord op je vraag? Start een chat!