telesur_corporate_sfeerbeeld_1920x450px_this_is_us_beeldhouwer
thisisus_kaarten
thisisus_chocolate

Algemene voorwaarden

Welkom op de landingspagina van de Algemene Voorwaarden voor Telesur Diensten. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die Telesur aanbiedt.
Belangrijk: Lees deze Algemene Voorwaarden aandachtig door voordat u gebruik maakt van onze diensten. Door onze diensten te gebruiken, gaat u akkoord met deze voorwaarden.

 

Overzicht Algemene Voorwaarden:

  • Geldigheid: Deze Algemene Voorwaarden gelden voor alle diensten die Telesur aanbiedt.
  • Leveringsvoorwaarden: Naast deze Algemene Voorwaarden, gelden er voor elke dienst specifieke leveringsvoorwaarden. In geval van tegenstrijdigheid, prevaleert het gestelde in de specifieke leveringsvoorwaarden.
  • Wijzigingen: Telesur behoudt zich het recht voor om deze Algemene Voorwaarden te wijzigen. Wijzigingen worden gecommuniceerd op de website en treden in werking op de aangegeven datum. De herziene Algemene Voorwaarden treden in werking met ingang van 13 november 2023. Met de inwerkingtreding van deze Algemene Voorwaarden komen alle voorgaande Algemene Voorwaarden te vervallen.

 

Toegang tot Algemene Voorwaarden:

  • U kunt de volledige Algemene Voorwaarden hier downloaden: klik hier  
  • U kunt de Algemene Voorwaarden ook inzien bij de Griffier der Kanton Gerechten en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Paramaribo onder CIVAR-nummer 2023 03972.

 

Vragen:
Heeft u vragen over de Algemene Voorwaarden? Neem dan contact op met onze klantenservice via 152 of klantenservice@telesur.sr

     BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form