telenamic_tekst

Klantenservice: 4G

Hoe installeer ik de dongle Huawei E173?

1. Sluit de dongle aan op de laptop via de USB poort
  2. Dubbel klik op My Computer
  3. Open de folder “Mobile Partner” en dubbel klik op “Setup”
  4. Het venster “Mobile partner setup”  verschijnt
  5. Klik op “Next”
  6. Het venster “License agreement” verschijnt en klik op “I agree”
  7. Selecteer de locatie waar u de folder wil bewaren waarin het programma moet worden geinstalleerd
  8. Klik op “Next”
  9. Klik daarna op “Install”. Het programma Mobile Partner wordt geinstalleerd.
  10. Klik op “Finish” om de installatie te voltooien.
  11. De Mobile Partner icon verschijnt op uw desktop.

Profiel aanmaken:

1. Dubbel klik op de “Mobile Partner” icon.
  2. Kies voor “Tools” en vervolgens voor “Options”
  3. Aan de linkerkant van het venster ziet u “Profile management”. Sta hierop en kies “New”.
  4. Vul de volgende velden in:
    Profile name: TeleG
    Kies voor Static en vul dan de volgende APN in: data.teleg.sr
    Om het gemaakte profile op te slaan klik op “Save”
  5. Onder “Profile Management” ziet u “Network”
  6. Klik op ”Network”
  7. Voor “Network type” kies “WCDMA preferred” en voor “Band”  kiest u  “All bands”
  8. Om uw profile op te slaan klik op “Ok”

Internetverbinding tot stand brengen:

1. Dubbel klik op de Mobile partner icon indien deze niet openstaat
  2. Selecteer de “Profile name”  die u heeft aangemaakt b.v. TeleG
  3. Klik vervolgens op “Connect”

Indien de verbinding successvol is verlopen

1. Waar “Connect” stond is dan veranderd in “Connected”
  2. U ziet u 2 pijlen groen en rood verschijnen onder  het scherm met de upload en de download snelheden.
  3. Het lampje van uw dongle is blauw gekleurd
  4. En nu kunt u genieten van de 4G TeleG service

Bekijk ook

BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form