csr-homebanner

Corporate Social Responsibility

Bij TELESUR hechten we waarde aan milieubehoud en maatschappelijk verantwoord ondernemen. We zetten ons in om onze ecologische voetafdruk tot een minimum te beperken en hebben daarom besloten om de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) van de Verenigde Naties volledig te omarmen. De SDG's vormen een perfecte leidraad die naadloos aansluit bij onze waarden en ambities voor een betere toekomst. Door deze doelen te steunen, willen we ons steentje bijdragen aan de wereldwijde duurzame ontwikkeling en de dringende uitdagingen aanpakken waarmee onze planeet wordt geconfronteerd. We hebben onze betrokkenheid bij de SDG's geconcentreerd rond enkele kerngebieden die we als essentieel beschouwen:

  1. Duurzame Innovatie: Bij TELESUR geloven we in de kracht van innovatie om positieve verandering te bewerkstelligen. We investeren in cutting-edge technologieën die duurzame ontwikkeling bevorderen en streven naar technologische vooruitgang die hand in hand gaat met milieubewustzijn.
  2. Digitale Inclusiviteit: We zetten ons in voor het vergroten van digitale toegang, vooral in afgelegen gemeenschappen. Door gelijke toegang tot digitale middelen te bevorderen, creëren we kansen voor educatie en economische groei, en verminderen we digitale ongelijkheid.
  3. Milieubewustzijn: TELESUR heeft een scherp oog voor milieubescherming en streeft naar het minimaliseren van onze ecologische voetafdruk. We bevorderen energie-efficiënte bedrijfsvoering en hanteren een verantwoorde aanpak van elektronisch afval (e-waste).
  4. Maatschappelijke Samenwerking: We geloven in de kracht van samenwerking. Daarom gaan we actief partnerschappen aan met overheidsinstanties, non-profitorganisaties en andere belanghebbenden om collectief te werken aan het verwezenlijken van de SDG's.

 

Onze toewijding aan de SDG's weerspiegelt onze vastberadenheid om een positieve impact te hebben op de wereld en bij te dragen aan het welzijn van de huidige en toekomstige generaties. We geloven dat bedrijven niet alleen verantwoordelijk zijn voor winst, maar ook voor de planeet en de gemeenschappen die we bedienen. Door samen te werken aan deze gezamenlijke doelen, kunnen we een duurzamere en welvarendere toekomst voor iedereen creëren.

duurzaamheid

Duurzaamheid

- E waste
- Paperless
- SDG (welke wij ondersteunen)

 

innovatie

Innovatie

- Stichting Young Help Suriname
- Girls in ICT

sport

Sport

- Overeenkomst SBB


     BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form