telenamic_tekst

Klantenservice: Mijn Telesur

Wat moet ik doen als ik krijg " gebruikersnaam bestaat reeds"?

Dit betekent dat het email adres/de gebruikersnaam al in het systeem voorkomt en dat de inloggegevens ingevoerd kunnen worden op de inlogpagina. Mocht het zijn dat u uw wachtwoord bent vergeten, klik op ‘’wachtwoord vergeten’’

Er wordt dan een mail met een resetlink gestuurd naar het e-mail adres dat u hebt ingevuld bij de registratie.

Bekijk ook

BTW Certificaat
Contact Ons
Contact Ons
Een verzoek, vraag, suggestie of klacht?

Laat het ons weten via onderstaand contactformulier.

service form